Serveis

Medicina general i preventiva

Atenem tot tipus de visites ja siguin de medicina interna (digestiu, genitourinari, cardio-respiratori, endocrí) així com també casos de dermatologia, traumatologia.

En el servei de medicina preventiva  ens centrem sobretot en vacunacions i desparasitacions tant de cadells com d’adults, així com controls  geriàtrics, odontològics , d’obesitat…

Radiologia

L’equip de radiologia ens  ajuda en el diagnòstic de diverses patologies toràciques, abdominals i traumatològiques.

Vacunacions

Dins de la medicina preventiva s’inclou un pla de vacunacions amb les malalties més freqüents en gossos: Brom, Parvovirosi, Leptospirosi, Hepatitis, Parainfluenza i Ràbia.

I des de fa un any també disposem de vacuna front la Leishmaniosi canina.En el cas dels gats: Virus respiratoris, Panleucopènia i Leucèmia felina, són les vacunes més comuns. Però depenent de si es tracten colònies felines també es podria incloure la vacuna de Peritonitis infecciosa (PIF).

Reproducció

Un dels problemes que es presenten a la clínica veterinària són els relacionats amb la reproducció: eliminació inadequada , comportament agressiu, embarassos no desitjats i patologies de l’aparell reproductor  en mascles i femelles.

Mitjançant la cirurgia i els tractaments farmacològics  solucionem tots aquests problemes reproductius.

Cirurgia
El nostre equipament ens permet realitzar cirurgies de teixits tous amb un adequat control i monitorització del pacient.
 

 

Les intervencions més habituals són les esterilitzacions , tumors mamaris i  cirurgia de pell ( sutures, biòpsies ,  nòduls).


Anàlisis

Realitzem tot tipus d’anàlisis clínics :  hematologia, bioquímica, cultius, serologies,anatomia patològica .

Comptem amb aparells de laboratori que fan que es redueixi el temps d’espera dels resultats.


Microxips

La implantació de microxips d’identificació és obligatòria tant en gossos, gats com en fures, i altres animals exòtics.

És un procediment que es realitza a la consulta de manera senzilla i rutinària.

    

Es una eina eficaç per  trobar la teva mascota en cas de pèrdua.

Nutrició especialitzada


A la nostra botiga t´oferim una amplia gama  de dietes especialitzades per a controlar  determinades malalties de la teva mascota, sempre amb el suport d’un veterinari.


Per millorar la salut i qualitat de vida del teu animal (gossos, gats, rosegadors, ocells...) disposem de pinsos i complements nutricionals adequats per una alimentació sana i equilibrada.

Visites a domicili i cita prèvia

Per evitar esperes innecessàries , recomanem que ens demanis hora de visita.

Si no pots baixar a la clínica la teva mascota  o el seu estat no ho aconsella, ens desplacem  a domicili  on poden atendre el teu animal.